Kralingen-Crooswijk

Jermain Ferrier

Ambulant Jongerenwerker

Werkzaam in gebied: Kralingen-Crooswijk

Opleiding: Maatschappelijk Werk & Dienstverlening (Hbo)

Ambitie: Een brug slaan tussen de leefwerelden van de verschillende Rotterdamse generaties. Het streven daarbij is meer saamhorigheid, een grotere betrokkenheid en een verbeterde leefomgeving voor ons allemaal.

Joshua Honkoop

Ambulant Jongerenwerker

Werkzaam in gebied: Kralingen-Crooswijk

Opleiding: Human Resources Management (Hbo)

Ambitie: Vanuit mijn eigen jeugd heb ik veel gehad aan een persoon die mij na liet denken over hoe ik mijn eigen toekomst in kon vullen. Deze ervaring neem ik dagelijks mee naar het werkveld. In het werk vind ik het belangrijk dat ik de jongere kansen bied,  mogelijkheden aanreik en hen weet te motiveren op momenten dat de jongeren het niet meer zien zitten. Dit zijn de drijfveren die mij de jongerenwerker maakt die ik momenteel ben.

Lorenzo Daans

Ambulant jongerenwerker

Werkzaam in gebied: Kralingen-Crooswijk

Opleiding: Pedagogiek (Hbo)

Ambitie: Zelf kom ik uit een omgeving die bestempeld staat als een achterstandswijk. In mijn vrije tijd help ik jongeren in de buurt met hulpvragen. Dit gaf mij zoveel voldoening, dat ik hier mijn passie van heb gemaakt. Jongeren krijgen vaak te horen wat zij fout doen. Ik wil de jongeren helpen vanuit een positieve benadering. Met mijn pedagogische achtergrond en mensenkennis, hoop ik veel jongeren te kunnen ondersteunen.

Ricardo Danning

Meewerkend voorman & Online jongerenwerker

Werkzaam in gebied: Noord en Kralingen-Crooswijk

Opleiding: Commerciële Economie | Sportmarketing (Hbo)

Ambitie: Mijn ambitie is dat ik uiteindelijk al mijn praktijkervaring in het jongerenwerk wil gaan inzetten om beleid te maken voor jongeren die een steun in hun rug nodig hebben om weer op het goede spoor te komen.

Dennis Ramos

Ambulant jongerenwerker

Werkzaam in gebied: Kralingen-Crooswijk

Opleiding: Mediamanagement (Mbo)

Ambitie: Mijn ambitie binnen JOZ is om zoveel mogelijk jongeren vooruit te helpen die grote dromen hebben. Zodat ik kan aansturen waar nodig, want de sturing die zij op de straat verkrijgen, brengt hen en andere om hen heen veel negativiteit. Buiten JOZ ben ik een alleskunner en ontwikkel ik mij nog altijd persoonlijk en mijn vaardigheden als eventorganizer. Het mooiste is als alles gepaard kan gaan. Dat zou betekenen dat ik iets voor de jongeren kan betekenen.